OVER ONS

Welkom bij MN Isolatie, fijn dat je interesse hebt in ons bedrijf.

Met het starten van MN Isolatie BV bundelen De Bruin Isolatie en ISO Noord hun jarenlange kennis, ervaring en kracht op het gebied van Isolatie en Brandwerende voorzieningen. We zijn een professionele organisatie waar betrouwbaarheid, het maken van goede afspraken en vooral heldere communicatie hoog in het vaandel staat.

MN Isolatie is een zelfstandig opererende organisatie, waarbij uiteraard gebruik gemaakt kan worden van elkaars expertise, mensen en machines. Hierdoor zijn we in staat om klanten snel van dienst te zijn.

De dagelijkse operationele aansturing en leiding van MN Isolatie zal worden uitgevoerd door Mark van Kampen. Mark heeft ruim 25 jaar ervaring in dit vakgebied en denkt en handelt vanuit zijn kernwaardes eerlijkheid, flexibiliteit en professionaliteit.

Onze professionaliteit zie je terug in de wijze waarop we mensen te woord staan en in de schriftelijke communicatie. Onze offertes en facturen zien er overzichtelijk en verzorgd uit. We reageren snel en beloven geen zaken die we niet waar kunnen maken. En mocht het onverhoopt toch niet lukken zoals we hadden verwacht, dan nemen we altijd contact op om dit te bespreken. Het is en blijft mensenwerk.

Onze missie is om een dusdanige relatie op te bouwen met onze klanten, dat zij ons met een gerust hart een opdracht kunnen toevertrouwen, wetende dat MN Isolatie doet wat we met elkaar hebben afgesproken.

MN Isolatie zal zich vanuit Houten (nabij Utrecht) snel en wendbaar kunnen inzetten in heel Nederland.

samenwerken isolatie

SNEL EN WENDBAAR

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om snel te schakelen. Het zit in onze natuur om snel te anticiperen op veranderende omstandigheden.

NETJES EN FATSOENLIJK

Wij behandelen mensen zoals we zelf graag behandeld willen worden. Wij communiceren op een heldere en nette manier.

VEILIGHEID EN ZORG

Binnen MN Isolatie werken we met de visie dat we ons werk beter doen, als we met elkaar zorgen voor goede en veilige werkomstandigheden.

MENS EN MACHINE

MN Isolatie is trots op het mooie mensenwerk dat we dagelijks leveren. We maken daarnaast optimaal gebruik van de technologische mogelijkheden die er zijn in ons vak.

Isolatie

MN Isolatie is gespecialiseerd in het leveren van professionele dienstverlening op het gebied van Thermische, Koude, Akoestische en Brandwerende Isolatie. Hierbij ligt de voornaamste focus op de utiliteitsbouw en de industrie.

Brandpreventie

Ook voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van Brandwerende Applicaties kunt u bij MN Isolatie terecht. Zo zorgen wij voor het brandwerend afwerken van doorvoeringen en sparingen, wanden en plafonds en brandwerend bekleden van constructies.

Scroll naar top